apamehmall558

apamehmall558

apamehmall558

apamehmall558

نورگیر

نورگیر

انواع نورگیر سقفی را در سایت تهران نورگیر ببینید و برای خرید نورگیر مورد نظر خود تا پایان مقاله را دنبال کنید و با اعتماد بیشتری نورگیر مورد نظر خود را انتخاب کنید.

نورگیر سقفی

امروزه از نورگیر سقفی برای انتقال نور خورشید برای فضای داخلی ساختمان ها استفاده می کنند این پنجره ها روشنایی محیط را تامین و مزایای دیگر آن تبادل جریان هوا را هم فراهم می کند همچنین از این نوع نورگیر سقفی برای سقف استخر ، سقف آشپزخانه ، سقف پارکینگ، گلخانه ها و…. همچنین در زیبایی فضا نیز تاثیر زیادی دارد .

انواع نورگیر سقفی

نورگیر سقفی هرمی

یکی از طراحی نورگیرها به شکل هرمی است که مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید

نورگیر حبابی ضد حریق

نورگیر سقفی حبابی

نورگیر سقفی حبابی هم زیبایی خاصی از نظر ظاهری دارد و هم عمر طولانی تری هم دارد.

نورگیر سقفی گنبدی

 نورگیر سقفی  در بناهای رومی زیاد استفاده می شود و می توان آن را در هر قطری به صورت آببندی با طراحی زیبا به کار گرفت.

نورگیر سقفی قوسی

نورگیر سقفی قوسی  از ورق پلی کربنات 2 یا چند جداره و می توان از انواع ورق اکریلیک و همچنین تنوع رنگی زیادی دارند.

نورگیر لوله ای

نورگیر لوله ای به شکلی طراحی شده اند که نور مناسب برای فضای خانه از طریق حفره لوله مانند از پشت بام به درون خانه را فراهم می کند. مزیت مهم این نورگیر ها در فضای کمی است که اشغال می کنند و بیشتر مناسب خانه های است که فضای کافی برای نورگیر را ندارند.

بیشتر بخوانید

نورگیر فایبرگلاس

بیشتر بخوانید : نورگیر هوشمند

نورگیر طاقی

نورگیرهای طاقی به دلیل فضای زیادی که می گیرند کارکرد محدودی دارند و بیشتر برای ساختمان های مسکونی استفاده می کنند این نورگیرها به دلیل وسعت بالا، انرژی بالای را هدر می دهد و همجنین حریم خصوصی ساکنین خانه به خطر می افتد.

نورگیر مشبک

این نورگیر ها علاوه بر شکل شبکه ای که دارند باعث تهویه هوا و نور مناسب در ظاهر و زیبایی ساختمان تاثیر فراوانی دارنداز این نوع نورگیرها بیشتر در ساختمان های سنتی و قدیمی به کار رفته و از آن به عنوان طرحی سنتی مورد استفاده می باشد.

بیشتر بخوانید

سقف جمع شونده چیست؟

 

انواع نورگیر سقفی

انواع نورگیر سقفی

انواع نورگیر سقفی از نظر نحوه اجرا

  • نورگیر لوله ای یا Tubular: یکی از انواع نورگیر سقفی که برای مکان های کوچک با فضای بیشتر استفاده کرد. وقطر لوله در این نورگیرها بین 10 تا 15 اینچ است وبه شکل گنبدی استوانه ای در بالای خود دارد. و از روکش نقره آینه ای استفاده شده و نور را انتقال می دهد.
  • نورگیر تهویه ای یا Ventilated: این نوع بیشتر در مکان های مانند آشپزخانه، دستشویی، حمام، که رطوبت بیشتری دارد استفاده می شود. و از این رو جریان هوا و رطوبت داخلی کم می شود. این نوع نورگیر ها هم به صورت اتوماتیک و یا دستی باز و بسته می شود.
  • نورگیر اختصاصی یا Custom: از این نوع نورگیر ها بیشتر در مکان هایی استفاده می شود که از هیچ کدام از نورگیر های سقفی نمی توان در آنها به کار برد و همچنین باید مناسب با وضعیت و اقلیم و با متراژ و طراحی مختص آن انجام شود و همین موضوع هزینه اجرای آن را بیشتر می کند.
  • نورگیر محدب یا Convex: این نوع از نورگیرسقفی باعث پخش نر به صورت یکسان  در متراژ بیشتر و به صورت کامل نور در فضای خانه یکسان است.

بیشتر


 

https://tehrannoorgir.com/%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D9%86%D9%88%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D8%B1-%D8%B3%D9%82%D9%81%DB%8C/

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد